vineri, 14 ianuarie 2011

atata romantism ...

Mi-am petrecut aproape o saptamana inchisa in casa din cauza de boala. Am bronsita si tusesc ca un cal rapciugos si mananc numai pastile.

Inca nu m-am vindecat asa ca ma asteapta inca un weekend fara sa ies din cei 44,44 de metri patrati a apartamentului proprietate personala (de fapt, daca stau sa calculez, numai jumate de apartament, ca restul e a bancii). Ca sa nu ma urc pe pereti de plictiseala, mi-am luat la rand colectia de "chick movies" si ma gandeam sa fac un top five a celor mai romantice filme:

5. A Hazard of Hearts :E clasicul film romantic: eroina ingenua, eroul misterios si evident personajul negativ care e o incarnare a raului. I really love it. Mai ales cand se bat la final si eroina sta acolo ca un sac de cartofi, mi se ridica feminismul la cap :).

4. The Young VictoriaL-am vazut doar de curand dar mi se pare unul dintre filmele care e cel mai aproape de idea mea de dragoste. Dragostea inseamna mai mult decat pasiune, inseamna si prietenie, inseamna si incredere si o suita de alte emotii pe care le simti pentru omul pe care il alegi sa iti fie companion pentru toata viata. Si in plus, cred ca am facut o pasiune pentru Rupert Friend. Din cauza pometilor.

3. Pride and PrejudicePentru ca suntem toti oameni imperfecti si cateodata suntem prea mandri alteori judecam inainte de a cunoaste adevarul si totusi, de cele mai multe ori reusim sa gasim pe cineva pe care sa il iubim si care sa ne iubeasca. Bine, de cele mai multe ori nu e Mr Darcy, cu ditamai casoiul si "ten thousands a year" :). Dar e mult mai interesant asa.

2. It's complicatedUn film care iti explica de ce viata nu merge niciodata in linie dreapta si ca poti oricand sa ajungi sa fii amanta fostului sot :P . Si ca dragostea la 50+ de ani e chiar mai interesanta decat la 20.

1. Love ActuallyCand ne-am facut dvd-ul dupa nunta, i-am zis lui nenea cu foto/video sa nu il prind cu Celine Dion sau alte melodii de genu' pe fundalul sonor, i-am dat soundtrack-ul de la Love Actually si i-am zis sa se descurce. A iesit ceva fenomenal, mai ales partea cu trabantul :).

Pe cand ajung cu filmul asta la final de obicei plang de mama focului si am nasul rosu ca Rudolf pentru ca pentru ca pentru mine, dragostea chiar este all around. Da, stiu, atata romantism ..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu